Lördag

Renoveringen av väggarna i allrummet på övervåningen fortsätter...  Nu är det spacklat, slipat och fogat och första lagret färg kan snart målas..

..men rörigt blir det under tiden - längtar till det är klart!

En bra poäng med att man måste flytta bort alla möbler, är att man får en chans att tänka efter om man vill ha tillbaka dem på samma ställe eller om det ska göras en ommöblering... Annars blir det lätt att man vänjer sig vid samma möblering år efter år och det kan vara svårt att tänka nytt..  Vi får väl se hur och vad som ska tillbaka igen..

Hade ju tänkt att göra ett lökarrangemang i helgen, men inser att jag är tidsoptimist.. Nu tar övervåningen all tid (förstås...) så blomprydnader får vänta...  Men, jag köpte två sådana här små buxbomskransar förra veckan. De såldes ut för 50% som julprydnader - men gröna buxbomskransar kan man ju ha året runt - här med vita spetsband. Visst fungerar det?  

De är så naturtrogna så jag var tvungen att fråga om de var äkta eller konstgjorda när jag höll i dem (försökte också dra av något blad för att se om de var äkta.. ) Söta tycker jag! De ska nog få hänga på dörrarna till vårt vita vitrinskåp på övervåningen (som skymtar i en ommålningsbild ovan).

... Slänger in en bild från del av nedervåningen också, tagen i morse..

 

25 jan 2014